Over ons

Je hebt allerleileuks.nl gevonden! 

Super leuk, maar wat is er nou zo leuk aan Allerlei leuks webshop, en wie zijn wij eigenlijk?

Hoe het allemaal begon..

Rond het jaar 2007 zijn we begonnen met leuke cadeautjes zelf te maken die we verkochten via marktplaats. We merkte dat de spulletjes zeer enthousiast werden ontvangen. Afwisselend verkochten we losse hobbymaterialen, en ook unieke cadeautjes. Een tijd lang zijn we nog zoekende geweest naar wat we nou echt wilde. De creatieve basis en invloed is altijd gebleven. Zelf alles ontwerpen en bedenken is toch het leukste wat er is, en zorgt natuurlijk ook voor de nodige originaliteit en diversiteit. Uiteindelijk zijn we ruim 16 jaar geleden echt officieel gestart met www.allerleileuks.nl en zijn we terug en thuis bij het leukste wat er is: unieke cadeautjes bedenken, kaarten en posters ontwerpen, groothandel producten leveren en nog veel meer. Niet dertien in een dozijn, maar net even anders. Daarnaast hebben we nog een shop in hobbymaterialen: www.creaknutselen.nl. 

Wie zitten er achter allerleileuks.nl?

Over Claudia:
Claudia 54 jaar, is een creatieve duizendpoot, zeer servicegericht en een echte meedenker. Zij zorgt met name voor het bedenken, designen en uitwerken van alle nieuwe ideetjes. Daarnaast zorgt ze voor de zorgvuldige afhandeling en het verpakken van bestellingen. Ze staat altijd open voor wensen van klanten en voert die met liefde uit zover dat mogelijk is. Zij zet altijd even dat stapje meer voor de klant, omdat haar klanten altijd centraal staan voor haar. Een persoonlijke relatie met haar klanten is voor haar even belangrijk als een persoonlijke touch te geven aan de producten.

 

Over Marcel:
Marcel 53 jaar, regelt alle belangrijke zaken met nieuwe en bestaande leveranciers en zakenpartners. Door zijn jarenlange ervaring als accountmanager, weet hij heel goed zijn weg in de handel en heeft hij een goed gevoel voor inkoop. Hij staat letterlijk zijn mannetje op zakelijk gebied en is een echte regelneef, als het gaat om goede en fijne afspraken te maken met leveranciers. Doortastend en vooruitziend is hij op zijn best, met het leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van fijne bestaande samenwerkingen. Verder regelt hij alle administratieve zaken, en springt hij uiteraard overal bij waar nodig is. 

Wat is er speciaal aan onze producten?

Een cadeautje of product van Allerleileuks.nl:

  • Is altijd inclusief verzendkosten
  • is origineel, verrassend en betaalbaar
  • tovert een glimlach op je gezicht
  • levert een feel good momentje op
  • 100% service wij denken altijd in oplossingen

 

Dat is waar wij voor gaan!
Wij hebben altijd veel plezier in ons werk, en vinden dat er bij elke dag een glimlach hoort. Die glimlach bezorgen wij ook heel graag bij onze klanten. Wij zorgen voor zoveel mogelijk originele producten, die voor iedereen betaalbaar zijn. Wij waarderen onze klanten en hebben met hen graag een persoonlijk contact. Verder zorgen wij voor een goede en snelle service en staan open voor de wensen van de klant. Onze klanten zijn bij ons altijd ''koning''.